Arriba el documental MOON a la UAB

Cartell del documental

El proper 2 de desembre a les 12 h es portarà a terme el visionat del documental MOON a l'Aula Magna de la Facultat de Dret.

26/11/2019

La rectora de la UAB, Dra. Margarita Arboix, i la cònsol general de la República Italiana a Barcelona, Sra. Gaia Danese, han organitzat la presentació del documental MOON, que es portarà a terme el proper dilluns, 2 de desembre, a les 12 h a l'Aula Magna de la Facultat de Dret. 

Es començarà amb unes paraules de benvinguda per part de la cònsol i el vicerector de Relacions Internacional de la UAB, després es presentarà el documental per la seva autora, Emanuela Audisio, seguidament es projectarà aquest i, finalment, s'efectuarà un col·loqui amb la participació de Paolo Giordano, físic i escriptor, i Nanda Rea, astrofísica i investigadora titular del CSIC. 

Per motius d'aforament, us agrairem que confirmeu la vostra assistència responent a vr.rel.internacionals@uab.cat

Des de la Facultat de Ciències i la Universitat Autònoma de Barcelona us convidem a assistir-hi!

Més informació: Programa documental MOON

 

Notícies relacionades

Parc Taulí

Presentació de la Cursa Solidària de la UAB al Parc Taulí

La Cursa Solidària UAB 2019 en suport de La Marató de TV3 -que serà el diumenge, 15 de desembre- es presenta el dimarts, 3 de desembre, al Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell. S'hi farà una taula rodona amb investigadors de la UAB i del centre hospitalari que fan recerca en malalties minoritàries, a les que es dedica enguany la cursa.

Totes les notícies