Arrenca la 13ª edició de l'Aula Iuslaboralista de la UAB

Treballadors en el seu camí a casa. Quadre d'Edvard Munch (1914).
Treballadors en el seu camí a casa. Edvart Munch (1914)
El cicle de conferències que comença el pròxim 25 d’octubre recull 8 sessions amb la finalitat d’esdevenir un àmbit de trobada entre professionals dels diferents àmbits. L’objectiu és analitzar i debatre sobre les novetats legislatives i jurisprudencials que ofereixen les relacions laborals.

09/10/2019

La tretzena edició de l'Aula Iuslaboralista de la UAB del curs 2019-2020 comença aquest mes a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret. Com en anteriors edicions, l'AI-UAB es configura com un lloc de trobada perquè professionals de diferents àmbits de dret puguin analitzar i debatre algunes de les moltes i constants novetats legislatives i jurisprudencials que el dinamisme de les relacions laborals ens ofereix.

Cadascuna de les 8 sessions que la integren s'iniciarà amb l'exposició per part d'algun expert per a continuar amb un debat posterior amb els assistents. En aquest sentit, aquest any ens complau molt poder comptar amb prestigiosos magistrats del Tribunal Suprem que han estat alumnes o professors de la UAB: els il·lustríssims Sr. Sebastián Moralo Gallego i Sr. Fernando Salinas Molina.

A més a més també comptarem amb la il·lustríssima Sra. Sara Pose Vidal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que obrirà el cicle de conferències dia 25 i qui també va formar part de la Universitat Autònoma de Barcelona. La sessió inicial és la de Reducció i adaptació de jornada a la doctrina del TSJ de Catalunya després de l'aprovació del Reial decret llei 6/2019, d'1 de març, de mesures urgents per a garantia de la igualtat de tracte i d'oportunitats. 

Els doctors Albert Pastor Martínez i Eduardo Rojo Torrecilla són els encarregats de la direcció acadèmica de Aula Iusaboralista de la UAB. A partir de la sessió inicial la freqüència de les conferències és mensual (excepte el mes de maig) i finalitzen amb la cloenda el dia 5 de juny de l’any que ve.  Totes les sessions es faran a la Sala de Juntes amb un horari de 13:30 a 15:00 hores.
 

Més informació: Díptic Aula Iuslaboralista 2019-2020