Arnau Camprubí, cinquè en el concurs Atmira Pharma Visualization

rnau Camprubí, cinquè en el concurs Atmira Pharma Visualization

L'alumne de quart curs del Grau en Enginyeria de Dades de la UAB Arnau Camprubí ha quedat en la cinquena posició del concurs Atmira Pharma Visualization. L'esdeveniment està organitzat per Cajamar University Hack 2022 i està dirigit als alumnes dels millors centres formatius de data science d'Espanya.

03/06/2022

El concurs consisteix en crear la millor aplicació i/o visualització possible en base a les dades anonimitzades facilitades per l'empresa Atida | Mifarma, amb la informació de negoci del període transcorregut entre l'1 de gener de 2017 i el 31 de desembre de 2018. Es poden realitzar un quadre de comandament, un exercici analític exploratori, una infografia, una pàgina web, un anàlisi gràfic avançat, etc.

Segons l'organització del concurs, la comprensió del negoci és essencial perquè les empreses puguin assolir els seus objectius, així com per al desenvolupament dels seus plans de futur. I la visualització de dades és imprescindible per entendre el negoci: clusterització de clients, paquetització de productes, identificació de zones d'expansió, segmentació comportamental en vendes...