Apunta't al programa de suport a les pràctiques d'una assignatura de Grau

Programa Suport Pràctiques Assignatures Grau 2019

L'Escola vol potenciar que les assignatures de grau incorporin a les seves pràctiques la presència dels estudiants sèniors (de 3r i 4t curs) a l'aula, amb un major aprofitament de la docència presencial, així com ajudar al professor en el desenvolupament de les pràctiques de laboratori (tant si són del primer com del segon semestre).
 

06/09/2019

Quines són les tasques que haurà de realitzar l'estudiant?

  • Treballar 75 hores sota la direcció del professor/a responsable de l’assignatura.
  • Fer un informe de la seva activitat.
Qui ho pot demanar?
  • Estudiants de 3r o 4t; és a dir, que el major nombre d'assignatures matriculades siguin de 3r o 4t curs.
El dia 17 de setembre es publicarà la llista de les assignatures que participen a la convocatòria, i s’obrirà un termini d'admissió de sol·licituds, que acabarà el 23 de setembre.

Finalitzat el termini, la Direcció, amb l’ajut dels coordinadors de titulació, establirà la correspondència entre assignatures i estudiants, atenent exclusivament al criteri de mèrits (nota mitja de l’expedient acadèmic). La llista d’estudiants seleccionats es farà pública el dia 25 de setembre. Pel curs 19/20 el nombre total de places disponibles és de 30.

Sempre i quan la valoració de la seva activitat sigui positiva, l’estudiant obtindrà un certificat de la seva participació. Per la tasca feta, l’estudiant podrà demanar el reconeixement de 3 ECTS.

Cal fer la inscripció en el formulari que trobareu al següent enllaç:

Més informació: Formulari Inscripció Programa Suport Pràctiques Grau

 

Notícies relacionades

Totes les notícies