1er Concurs de Microrelats del Dia Internacional de la Llum

Cartell Concurs Microrrelats

El proper 16 de maig es celebra el Dia Internacional de la Llum i les Facultats de Ciències i de Biociències de la UAB organitzen un concurs de microrelats amb la finalitat d'afegir-se a les activitats que fomenten i difonen aquest esdeveniment. El concurs és obert a tota la comunitat UAB i els microrelats es podran presentar fins el 28 d'abril a les 24:00.

02/04/2019

La participació al concurs és individual i cada participant pot enviar només un microrelat, que en cap cas podrà superar els 500 caràcters, inclosos els espais en blanc. Aquest, ha de ser original i inèdit, escrit en català, castellà o anglès, i de creació pròpia de l'autor que el presenta.

Donat que el concurs s'emmarca en la commemoració del Dia Internacional de la Llum, proclamat per la UNESCO a l'agost de 2017, el microrelat ha de recrear situacions en què la llum sigui un element imprescindible per a la trama.

El jurat, format per tres membres del personal acadèmic, un d'administració i serveis i un estudiant, escolliran tres relats premiats i tambè poden concedir accèsits. Els premis consisteixen en vals de 100€, 75€ i 50€ per adquirir llibres a la llibreria ABACUS. A més, els microrelats premiats es publicaran al web de la UAB.


Els microrelats es poden presentar fins al diumenge dia 28 d’abril de 2019, a les 24:00, a través d’aquest enllaç.

Consulta aquí les Bases del Concurs.

 

Notícies relacionades

Arnau Noguera Segura 'Treure bones notes és qüestió de constància'

"Treure bones notes és qüestió de constància"

Totes les notícies