Signatura de l’acord de Doble grau entre l'Escola i la FH Salzburg (Àustria)

Signatura Salzburg

Representants de les dues institucions varen signar a finals de febrer un acord per oficialitzar el Bachelor of Arts in Business (BA) Innovation and Management in Tourism, que serà vigent a partir del següent curs acadèmic 2019-2020.

15/03/2019

Maria Noguera, Directora d’estudis de l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera, i Albert Vancells, Coordinador del Grau de Turisme i de Relacions Internacionals del centre, varen visitar els passats 28 i 29 de febrer la FH Salzburg per confirmar l’acord de Doble Grau recentment aprovat entre les dues institucions.

Aquest acord permet als estudiants del Grau de Turisme de la UAB obtenir la titulació que s’imparteix a la FH Salzburg: Bachelor of Arts in Business (BA) Innovation and Management in Tourism.

Per obtenir aquesta titulació els estudiants del Grau de Turisme hauran de fer el segon semestre de 3r curs i el primer semestre de 4t curs a Salzburg. Durant la seva estada, els alumnes de la UAB estudiaran assignatures corresponents a l’especialització en Destination Management o en Hospitality Management, especialitzacions molt enfocades a la innovació en turisme.

Aquest és el primer acord de doble titulació del nostre centre i és fruït de la col·laboració mantinguda durant anys entre les nostres dues institucions.
 
Imatge d’esquerra a dreta: Rosalyn Eder (International Departmental Coordinator), Raimund Ribitsch (Managing Director FH Salzburg), Maria Noguera (Directora de l’EUTDH), Albert Vancells (Coordinador del Grau de Turisme) i Eva Bucker (Head of Degree Programme, Head of Management, Innovation & Management in Tourism)

 

 

Notícies relacionades

Visita al Centre de Convencions Internacional de Barcelona

Visita dels estudiants del Màster en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments al CCIB

Els estudiants del Màster Oficial en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments van realitzar una sessió al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) impartida per Anna Bueno i Mònica García, responsables de l'Àrea de Congressos del Barcelona Convention Bureau per conèixer les accions que impulsa aquesta entitat per promoure la ciutat com a seu de congressos, convencions i viatges d'incentius.

Totes les notícies