Oberta la matrícula als cursos de llengua de 2018-2019

entrada_Servei_Llengües

Si et matricules a un curs d’idiomes per al curs 2018-2019 abans del 31 de juliol gaudiràs d’un 10 % de descompte!

04/07/2018

De matí, de tarda o de migdia; presencials, virtuals o semipresencials; de llengua general o de llengua acadèmica… Tenim cursos per a tothom i ja hem obert la matrícula.

T’oferim cursos de llengua general d’anglès*, alemany, francès, italià, xinès i català i espanyol per a nouvinguts. Consulta també els nostres cursos virtuals: podràs triar entre una vintena de llengües.

Per al proper curs volem destacar algunes novetats:

— Improve your English with Ted Talks és un curs breu per millorar l’anglès, el material del qual és una aplicació que treballa les famoses Ted Talks.

— Aconsegueix la T-10 English Conversation i aprofita’t de la flexibilitat d’assistir a les deu sessions de conversa que més et convinguin.

— El curs Academic English for Undergraduates t’ajudarà a redactar treballs acadèmics en anglès i a preparar-ne les exposicions orals.

Algunes de les formacions que oferim són gratuïtes i permeten obtenir crèdits ECTS (troba-les al cercador d'activitats amb reconeixement acadèmic).

* Si et matricules a un curs d’anglès de llengua general a partir del nivell B2.1 (nivell 4) et regalem l’aplicació Learn English with Ted Talks.

Si et formes al Servei de Llengües entraràs a formar part de la nostra comunitat i accediràs a serveis i eines que t’ajudaran a millorar el nivell de la llengua que estudïis: recursos en línia, intercanvis lingüístics, activitats lúdiques, etc.

El curs 2018-2018, idiomes al campus!

 

Notícies relacionades

Totes les notícies