El professor David Urbano obté una de les 12 distincions ICREA Academia de la UAB

Imatge ICREA David Urbano

La convocatòria 2018 del Programa ICREA Acadèmia ha concedit 45 distincions, de les quals 12 són per a personal investigador de la UAB. El professor David Urbano del Departament d'Empresa ha estat un dels investigadors distingits.

07/05/2019

La Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) va resoldre el mes de març passat la convocatòria 2018 del Programa ICREA Acadèmia, amb la concessió de 45 distincions amb l’objectiu d’impulsar i premiar l’excel·lència de la recerca dels professors de les universitats públiques de Catalunya, 12 d’elles per a investigadors i investigadores de la UAB. El proppassat dimarts 30 d'abril, al Palau de la Generalitat, va tenir lloc l’acte de lliurament de les distincions presidit per la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón i amb la presència del secretari d’Universitats i Recerca, Francesc Xavier Grau.

El professor David Urbano del Departament d'Empresa ha rebut una de les distincions ICREA Acadèmia 2018 pels seus treballs sobre els factors que condicionen l'activitat emprenedora en diferents contextos des de una perspectiva econòmica institucional.

Més informació

 

Notícies relacionades

Totes les notícies