Actualitat

Colmenar UABee

Un abellar experimental permetrŕ investigar per quč moren les abelles

La UAB ha inaugurat el projecte UABee, un nou espai al campus de la UAB per a la demostració, l'ensenyament i la investigació sobre l'apicultura i la biologia de les abelles. Es tracta d'un abellar únic a Catalunya que permetrà dur a terme projectes en col·laboració amb altres institucions.

logo_workshop_Veterinaria

XVIII Workshop Mčtodes Rŕpids i Automatització en Microbiologia Alimentŕria (MRAMA)

El taller Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA) es realitza cada mes de novembre a la Facultat de Veterinària de la UAB. El seu objectiu és ampliar i difondre els coneixements teòrics i pràctics sobre mètodes innovadors per detectar, contar, aïllar i caracteritzar ràpidament els microorganismes, i els seus metabolits, habituals en els aliments i l'aigua. Aquest any 2019 es realitza del 26 al 29 de novembre.

NoticiaCremaPrescritaFi2

Curs d'estiu 2019

Els dies 2 i 3 de juliol de 2019 va tenir lloc a la Universitat Autònoma de Barcelona el curs d'estiu titulat "Cremes prescrites i pasturatge per a la gestió sostenible i conservació d'espais oberts de muntanya". Aquest curs forma part de les activitats incloses en el projecte SUDOE Open2preserve.

Destaquem

Mŕsters Oficials

Doctorats

Línies de Recerca