congres_precolombi Congreso Internacional de Iconografía Precolombina
Congrés Internacional sobre Iconografia Precolombina. Museu de Cultures del Món. 15, 16 i 17 maig 2019. Es celebra per primera vegada un congrés sobre aquesta disciplina, entre els americanistes.
[+]
seminari_iker Conferència d'Iker Spozio en la Setmana de la Recerca El Departament d'Art i Musicologia convida a l'artista Iker Spozio a fer una conferència titulada: "Reinterpretando el Románico", durant la Setmana de la Recerca. [+]
master gestio patrimoni Màster en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic: report del 1r semestre Els alumnes del màster en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic han completat totes les activitats programades per al primer semestre.
  [+]
Convocatòria Serra Hunter Convocatòria Serra Hunter per a Musicologia Oferta de contractació de la nova convocatòria Programa Serra Hunter (Febrer 2019)


  [+]
Imatge Museum Plus Pràctiques de Museumplus Aquest mes de gener, els alumnes de l'assignatura de museologia del grau d'Art varen realitzar una pràctica de Museumplus a l'aula d'informàtica [+]
Imatge premi Departament Art i Musicologia III Convocatòria dels premis de treballs de recerca El Departament d'Art i de Musicologia de la UAB atorgarà aquest curs 2018/2019, per tercer cop, un premi de treballs de recerca que tractin sobre Història de l'Art adreçat a estudiants de 4t d'ESO i de 2n de Batxillerat. Amb aquest premi, el Departament pretén fomentar la recerca sobre la nostra disciplina en l'educació preuniversitària i, alhora, estrènyer els lligams entre la Universitat i els Instituts.


[+]
Imatge premis Herakles Treball guanyador del II Premi Herakles El passat 22 de maig el Depertament d'Art i de Musicologia de la UAB va fer entrega del II Premi Herakles de treballs de recerca de secundaria i batxillerat. La guanyadora d'enguany va ser Sara Soteras i Acosta, amb el treball El "cuc d'oïda": com s'enganxa una canço?


[+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament d'Art i de Musicologia
Edifici B Facultat de Filosofia i Lletres
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 70
FAX +34 93 581 20 01

d.artarrobauab.cat

 

 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona