Cursos

Curs de preparació per als exàmens DELE

Curs intensiu de preparació per realitzar els exàmens oficials del Diploma de Español como Lengua Extranjera (DELE), que atorga l’Instituto Cervantes, en els nivells corresponents (del B1 al C2, segons els grups). Es tracta d’un programa a mida per a grups d'universitats i agències educatives, així que els participants poden triar la durada i horari del curs. 

El curs, impartit per professorat amb experiència en l’ensenyament d’espanyol  i en la tasca d’examinadors de DELE, té una durada total de 80 hores lectives. Està orientat a la familiarització amb l’estructura de l’examen i al desenvolupament de diferents estratègies per superar-lo de forma satisfactòria.

Els cursos DELE UAB Idiomes normalment es realitzat al gener i a l’abril-maig, però es poden organitzar en qualsevol període de l’any, abans de les dates de l’examen oficial. L’objetiu dels participants es la superació de l’examen, requisit necessari per accedir a programes de màster.  

Sol·licitud informació

Les universitats i agències educatives poden contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a susanna.perez@uab.cat  tot indicant el nombre d'alumnes, preferència de dates i horaris de curs. Un cop rebem la sol·licitud, enviem una proposta acadèmica i econòmica detallada.