FAS > Cooperació i epd > Educació pel desenvolupament > Activitats

Formació i sensibilització:

Les activitats de formació que realitzem estan reconegudes amb crèdits de lliure elecció o crèdits ECTS per als estudiants de la UAB i obertes a totes les persones que hi estiguin interessades.

El curs acadèmic 2017-2018, des de l’Àrea de Cooperació i EpD de la FAS proposem:

Jornades de sensibilització: Sobirania Alimentària
La Sobirania Alimentària és un paradigma alternatiu de desenvolupament que se’ns presenta com una resposta davant d’una situació global d'empobriment i fam. Xerrades, tallers, taules rodones, rutes guiades... per aprendre, debatre i reflexionar entorn a l'actual sistema de producció, comerç i consum d’aliments, i conèixer experiències del nostre territori i d’arreu: horts socials, xarxes d’alimentació, cooperatives, dinamització local agroecològica, universitats camperoles, etc.

Sessions informatives sobre Estades solidàries
Cada any la FAS ofereix sessions informatives amb la participació d’entitats que organitzen camps de solidaritat, brigades d’acompanyament o iniciatives similars a països d’Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia. 

- Accions puntuals de difusió i sensibilització
Organitzem activitats puntuals relacionades amb fets d’actualitat o amb el testimoni directe de defensors/es de drets humans i activistes d’àmbit internacional.

- Activitats anteriors

Menja Just a la UAB, 2011 – 2014
Triem Banca Ètica, 2012 - 2014
Roba Neta, 2010 - 2011
Desperta amb Cafè Just , 2009 - 2010
© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats