FAS > Cooperació i epd

Promovem l’acció, la formació i la recerca en l'àmbit de la cooperació universitària amb països del Sud i impulsem una educació crítica amb esperit transformador que contribueixin a la superació de les desigualtats globals. 

01/10/18
Cooperació
Imatge sobre el vídeo d'acollida sobre Autònoma Acull
Dos anys d'acolliment de persones refugiades a la UAB
La UAB, la FAS i la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat fan balanç dels dos anys de col·laboració en l’acollida de persones refugiades. El passat 28 de setembre es va presentar una memòria d’activitats i es va projectar un vídeo elaborat per la UAB, que dedica aquest curs a les persones migrades sota el lema "#UABrefugi: l'Autònoma acull".
20/09/18
Cooperació
Imatge d'un fotograma d'un curt participant al Festival de CineMigrante de Barcelona
Arriba la 5ª Mostra del Festival CineMigrante a la UAB
Amb el moviment Black Lives Matter com a eix de la Mostra, el Festival CineMigrante aterra des de Buenos Aires per cinquena vegada i aborda, en especial, les migracions lluny dels estereotips construïts pels mitjans de comunicació. La Mostra passarà per la Sala Cinema de la UAB el proper 3 d’Octubre.
18/09/18
Cooperació
Notícia sobre el programa Acollida del curs 2018-2019
Migracions, Asil i Refugi durant el curs 2018-2019
El Projecte MAR treballa amb els diferents agents de la UAB i del seu entorn amb l’objectiu d’enfortir el rol de la UAB com a espai estratègic en la defensa dels drets humans de les persones migrants i en cerca de refugi. Dins del programa Acollida de la FAS, aquesta línia de sensibilització, mobilització i formació compta també amb un servei d’assessorament a Treballs Finals de Grau i Màster que abordin qüestions relacionades amb migració i asil.
20/07/18
Cooperació
La FAS ha acompanyat a l'estudiant durant la seva estada a la UAB
Impuls per a que dones africanes puguin estudiar a la UAB
En el marc de l'acord de col·laboració signat per la Fundación Mujeres por África i la UAB, l'estudiant Sylvia Nana Ohenewah, procedent de Ghana, ha pogut gaudir d'una beca per cursar el Màster en Ciència Política a la UAB durant el curs 2017-2018. La FAS ha coordinat l’acollida de l’estudiant i l’acompanyament durant la seva estada al Campus.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats