PBeques.Popup.Loading

Inici > Perfil sol·licitant > Convocatòria de subvencions destinades al suport a la recerca en matèria de joventut corresponent a l'any 2019. : Beques per a la realització de tesis doctorals en matèria de joventut.

Convocatòria de subvencions destinades al suport a la recerca en matèria de joventut corresponent a l'any 2019. : Beques per a la realització de tesis doctorals en matèria de joventut.

Entitat convocant

Agència Catalana de la Joventut (ACJ)

Programa

Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2017_2020

Àrea temàtica

Ciències Socials i Jurídiques

Tipus d'ajut

Beques

Destinataris

Altres col·lectius

Requeriments

Poden sol·licitar aquestes beques, les persones físiques que compleixin aquests requisits: a) Que estiguin matriculades al curs que es determini a la convocatòria d'un programa de doctorat d'una universitat del sistema universitari català i que hagin inscrit el projecte de tesi doctoral en el termini màxim dels dos anys anteriors a la publicació de la convocatòria corresponent. b) Que el seu projecte de tesi se centri, exclusivament, en l'anàlisi de la població de 16 a 29 anys i/o en les polítiques que s'hi adrecen. 2.2 Se n'exclouen les sol·licituds de persones que s'hagin presentat en edicions anteriors. 2.3 Resten excloses de participació les persones vinculades laboralment amb l'Agència Catalana de la Joventut o la Direcció General de Joventut. 2.4 Les tesis han de ser escrites en llengua catalana, castellana o anglesa.

Informació addicional

L'objecte de les beques que es regeixen per aquestes bases és promoure i estimular entre les persones investigadores la realització de tesis doctorals sobre la realitat juvenil actual a Catalunya i les polítiques de joventut de Catalunya per tal de fomentar la formació investigadora en aquesta matèria. Les tesis s'han de centrar, exclusivament, en l'anàlisi de la població de 16 a 29 anys (o d'un subgrup dins d'aquesta franja) i/o en les polítiques que s'hi adrecen.

Data de publicació

13/09/2019

Data d'inici de sol·licituds

13/09/2019

Data de presentació a la UAB

03/10/2019

Lloc de presentació a la UAB

No es presenta a través de la UAB

Data de fi de sol·licituds a l'Organisme convocant

03/10/2019

Lloc de presentació a l'Organisme convocant

Registre AGAUR

Data de resolució

14/03/2020

Bases de la convocatòria

Consultar bases

Web amb més informació

Consultar web

Preguntes freqüents

Preguntes més freqüents sobre aquesta convocatòria.
Les preguntes NO es responen personalment, les respostes es publiquen en aquesta plana web.
*Si ja heu llegit la convocatòria sencera i encara teniu algun dubte, si us plau ompliu el formulari.

*Consulta

*Vull rebre més informació sobre aquesta convocatòria