Signatura del correu electrònic

El correu electrònic ha esdevingut una eina de comunicació imprescindible en el nostre quefer diari. I, alhora que ens comuniquem, estenem la imatge de la Institució arreu del món.
 
Per tal d’unificar la imatge que es transmet de la UAB amb els correus electrònics, hem dissenyat una eina que genera la signatura amb la què tancar els missatges a partir de les dades personals de cada usuari.
 
En la signatura bàsica, s'inclouen espais per poder enllaçar al vostre Dipòsit Digital de Documents (DDD), per afegir el número d’ORCID i, si en teniu, per accedir al vostre perfil a LinkedIn. Aquests camps no són obligatoris però uns animem a què els feu servir.
 
A més, s’ha dissenyat una altra plantilla (“signatura ampliada”) que permet afegir altres xarxes socials. El propòsit és relacionar la signatura d’e-mail amb aquelles xarxes socials que utilitzeu en la vostra activitat professional. Per tant, us demanem que no afegiu perfils d’ús exclusivament personals.
 
Les signatures generades s’hauran d’introduiren tots els dispositius des dels quals envieu correus UAB (ordinadors portàtils, de sobretaula, tabletes, mòbils, correu web...). Això només cal fer-ho una vegada: després, la signatura corresponent apareixerà de forma automàtica al final dels missatges que envieu.
 
Podreu trobar l’eina de gestió de signatures a http://apps.uab.cat/signatures/. Des de “Ajuda” podreu accedir al manual d’ús d’aquesta eina.
 
Per a qualsevol incidència tècnica, poseu-vos en contacte amb el CAS.