Carta de benvinguda

Benvolgudes i benvolguts,

M’adreço a vosaltres per presentar la meva candidatura a rector a les eleccions del proper dia 19 de maig. M’ha mogut a prendre aquesta decisió la voluntat i la il·lusió de servir, amb una gestió compromesa, rigorosa i transparent, aquesta institució a la qual he dedicat bona part de la meva vida. És un moment on calen accions de renovació i expansió per tal que els estudiants, el professorat i el personal d’administració i serveis se sentin part d’un col·lectiu amb objectius engrescadors.

Una universitat de les dimensions de la UAB comporta la convivència d’interessos, necessitats i objectius molt variats, tant en el camp de la formació que oferim com en la recerca. Cal tenir present aquesta diversitat i, per això, el consens i la coresponsabilitat de tots els sectors és fonamental per conservar i fer créixer el prestigi aconseguit fins avui. La qualitat de la nostra recerca i docència, ben reconeguda per diferents rànquings internacionals, necessita una gestió decidida i eficient dels recursos si volem garantir les infraestructures i el personal adequats. Això requereix fermesa davant els poders públics i, alhora, capacitat per negociar a favor dels nostres interessos.

Us demano el vot per la meva candidatura. Vull posar al servei de la universitat la meva experiència en la gestió universitària, com a vicerector i degà, i el compromís i la diversitat d’experteses dels membres del meu equip per complir els objectius que proposem en el nostre programa. El futur de la nostra universitat necessita la col·laboració de tothom i, per això us demano la vostra participació a les eleccions del dia 19 de maig.

Visitarem tots els centres per explicar-vos de primera mà el nostre projecte i escoltar les vostres propostes i inquietuds.

La nostra universitat farà 50 anys el 2018 i aquest aniversari és una oportunitat per impulsar el creixement de la nostra institució, per demostrar la seva solidesa i, alhora, és el moment de construir el seu futur amb diàleg amb la societat a la qual ha de servir.

El futur de la nostra universitat necessita la col·laboració de tothom i, per això, us demano la vostra participació a les eleccions del dia 19 de maig.

Ben cordialment,


Antoni Méndez
L’Autònoma que es mou