Entrevistes

Entrevista a Jorge Miquel Rodriguez, professor de Dret Mercantil i Director del màster d'Accés a l'A

Entrevista a Jorge Miquel Rodriguez, professor de Dret Mercantil i Director del màster d'Accés a l'Advocacia

 

Llegir l'entrevista completa

Entrevista a Josep Cid, del grup de recerca Desistiment del delicte i Polítiques de reinserció

Entrevista a Josep Cid, del grup de recerca Desistiment del delicte i Polítiques de reinserció.

 

Llegir l'entrevista completa

ENTREVISTA a Judith Solé, vocal permanent de la Comissió General de Codificació del Ministeri de Jus

El passat novembre rebíem la notícia de que Judith Solé, catedràtica del Departament de Dret Privat de la UAB havia estat nomenada vocal permanent de la Comissió General de Codificació del Ministeri de Justícia. Abans ja havia estat magistrada suplent de l’Audiència Provincial de Barcelona i del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Hem parlat amb ella per a saber-ne més, sobre aquest nomenament.

Entrevista: Nabila Elisabeth Zbairi, membre d'Antígona i guanyadora del premi al millor TFG del Grau

Nabila Elisabeth Zbairi és criminòloga i jurista i membre del grup de recerca Antígona. Actualment es troba cursant el màster de l’Advocacia de la UAB, és coordinadora del Postgrau en Gènere i Igualtat i del Postgrau en Violències Masclistes. A més, el passat novembre va ser premiada pel millor TFG del Grau en Dret 2017-2018. Hem parlat amb ella per a saber més sobre Antígona i les qüestions de gènere, sobre les quals és una veu autoritzada.

Llegir l'entrevista completa

 

ENTREVISTA A Gorka Samaniego: Entrar al Top 10 o Top 20 d oradors a nivell mundial seria molt bo

Gorka Samaniego és estudiant del doble grau de Ciència Política i Gestió Pública + Dret a la Facultat de Dret de la UAB. A més, és membre del Grup d’Argumentació i Debat de la UAB, amb el que recentment ha aconseguit nombrosos èxits tant a nivell nacional com mundial. A principis de març, Samaniego va revalidar el títol de millor orador absolut nacional a Santiago de Compostel·la i al febrer, a Múrcia, va obtenir el subcampionat en categoria individual i en parella. L’estiu passat va participar al Mundial de Debat a Xile i ara es prepara per el d’aquest any, que se celebrarà a Lima (Perú). Hem parlat amb ell per a introduir-nos al món del debat i conèixer la seva experiència després de quatre anys a la disciplina.

Llegir l'entrevista completa