Personal UAB Personal d'administració i serveis

Presentació UAB: Com arribar

Com arribar-hi

El nostre campus universitari està molt ben comunicat i disposa d’un seguit d’infraestructures i serveis destinats a garantir l’accessibilitat a la comunitat universitària. En aquest apartat trobareu informació útil per conèixer aquests serveis i posar-vos-hi en contacte.
 
Transports
Vehicle privat:
El campus de la UAB té diversos accessos: l’accés per l’autopista AP‑7, direcció Tarragona-Lleida des del nord, o direcció Girona des de Barcelona; l’accés per l’autopista C-58 des de Barcelona, Sabadell, Terrassa, i altres accessos a carreteres de segon ordre que comuniquen els municipis més propers al campus de la UAB.
La Universitat disposa de gairebé 7.000 places d’aparcament. Trobareu més informació sobre aparcaments a la web de mobilitat.
El campus disposa d’una important oferta de transport públic col·lectiu:
 
Tren:
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC): línia S2 Barcelona-Sabadell i línia S55 Barcelona - Universitat Autònoma.
Al campus de la UAB hi ha dues estacions de FGC: Universitat Autònoma, a la zona central del campus, i Bellaterra, al nucli de Bellaterra, proper al campus.
Horaris al web de FGC, www.fgc.net.
 
RENFE: línia R7 Sant Andreu Arenal - Cerdanyola Universitat i R8 Martorell-Granollers passant per la Universitat. L’estació de RENFE està situada fora del campus però hi està ben connectada gràcies al servei d’autobusos de la UAB.
Horaris al web de RENFE, www.renfe.es.

Autobús:
· L’autobús intern de la UAB: la UAB disposa d’un servei d’autobusos propi que connecta el campus amb l’estació de Cerdanyola-Universitat de RENFE, i que resol la necessitat de mobilitat interna al campus durant els dies lectius (de dilluns a divendres).
Gràcies a les cinc línies de servei, totes les connexions del campus queden cobertes amb vehicles accessibles i amb freqüències entre els 10 i els 40 minuts en funció de l’hora i del desplaçament.
Més informació al següent enllaç.

· L’autobús interurbà: hi ha servei diari d’autobús directedes de molts municipis. Les companyies i horaris es poden consultar al web de mobilitat.

Bicicleta i a peu:
La UAB presenta uns camins condicionats per als desplaçaments a peu i en bicicleta que la connecten amb els municipis més pròxims. La UAB disposa d’aparcaments universals a les portes dels edificis, distribuïts equitativament entre les facultats, escoles i centres de serveis, a més del Biceberg, un aparcament subterrani i automàtic a la plaça Cívica. Trobareu més informació al web de mobilitat.
Si voleu obtenir informació més detallada sobre la millor manera d’accedir a la UAB, i sobre els avantatges dels mitjans alternatius al cotxe seguiu l’enllaç.

Més informació:
Mobilitat i transports