formació microplastics El Programa de Generació d'Idees obre inscripcions i busca solucions per combatre els microplàstics

Aquest programa d'emprenedoria del Parc de Recerca UAB arriba a la 12a edició amb la voluntat de generar solucions innovadores a la problemàtica dels microplàstics. Per això ha obert inscripcions i vol captar idees de doctorands i personal investigador que millorin els mètodes d'anàlisi i estudi de la seva presència en el medi ambient i en els organismes.

[+]
premis coamb El COAMB obre candidatura a la setena edició del Premis Ciències Ambientals

Del 22 de juny al 25 d’octubre de 2021 pots presentar la teva candidatura per a la categoria iniciativa ambiental. 


 

[+]
Seminari 2 juliol Seminari de l'Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia, ICN2

El proper 2 de juliol a les 12h, l'ICN2 organitza el seminari "Materials electrocatalitzadors a mida per a la conversió d’energies renovables i síntesi de combustibles verds i productes químics".

[+]
jornades orientacio 21 Jornada d'Orientació professional amb el COAMB

El proper dilluns 21 de Juny de 12 h a 14 h  recuperem l'activitat d'orientació Professional en col·laboració amb el Col·legi d'ambientòlogues i d'ambientòlegs de Catalunya (COAMB) de forma virtual. 

 

[+]
webinar Webinar COVID-19 i medi ambient: interaccions globals

 

Des de la Direcció General de Cooperació al Desenvolupament s'ha organitzat un webinar sobre la relació entre la Covid i el medi ambient. Inscriu-t'hi i participa-hi el 8 de juny a les 17 h. 

[+]
biofollower L'ICTA celebra el dia de la Diversitat Biològica amb la campanya #biofollower

L'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals ha començat una campanya a les xarxes socials per difondre el paper clau de les persones que participen en programes de seguiment de la biodiversitat. Uneix-te a la campanya i participa!

[+]
cartell iIHB L'Institut d'Humanitats de Barcelona inicia els cursos "En defensa del límit" i "Petrocalipsis"

Durant el mes de maig i juny, l'Institut d'Humanitat de Barclona proposa els cursos “En defensa del límit. De l’economia a l’ambientalisme” i “Petrocalipsis. Energia i escenaris de futur”, a càrrec de Giorgos Kallis i Antonio Turiel, respectivament.

[+]
play play
Ciències Ambientals a la UAB
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona