PBeques.Popup.Loading

Inici > Tipus d'estudi > Estudis de doctorat > Beques per a màster i doctorat per al programa en Educació Comparada de la Universitat Normal de Beijing

Beques per a màster i doctorat per al programa en Educació Comparada de la Universitat Normal de Beijing

Àrea temàtica

Ciències Socials i Jurídiques

Descripció

Després de l’èxit del Màster en Educational Leadership and Policy (Comparative Education) per a estudiants internacionals, l’Institute of Intenacional and Comparative Education de la Normal University de Beijing ha desenvolupat un programa internacional de Doctorat en Educational Leadership and Policy (Comparative Education) per a estudiants internacional, en col·laboració amb l’Institute of international Education de la Stockholm University. El període de sol·licituds de beques per a la edició 2013 ja és obert.

 

El programa, que te una durada de tres anys, ha estat creat prenent com a exemple el model de l’Institute of International Education de la Stockholm University i el programa de Doctorat en Xinès de la Normal University de Beijing, tots dos amb un èxit contrastat després de 30 anys de funcionament.

Tipus d'ajut

Beques

Places

6-8

Import

Aproximadament el 60% dels estudiants internacionals obtindran una beca del govern xinès, basada en l'excel.lència acadèmica, que cobrirà les despeses de matricula i manutenció durant dos anys. La resta d’estudiants també poden optar a beques del govern de Pekín, que cobriran la matricula de com a mínim el primer any.

Destinataris

Estudiant de doctorat
Estudiant de grau
Estudiant de màster o diploma de postgrau
Estudiant de màster oficial
Predoctorals
Titulats

Tipus d'estudi

Estudis de doctorat
Estudis de màster o diploma de postgrau

Condicions

Les sol·licituds per optar a aquesta beca s’han de fer arribar a l’Oficina d’Estudiants Internacionals i Afers Acadèmics de la Universitat Normal de Beijing, abans del dia 20 de març del 2013. Qualsevol sol·licitud entregada fora d’aquesta data, no serà considerada.

Les candidatures seran revisades i considerades aplicant els criteris de les bases de la convocatòria, i les decisions es comunicaran tan aviat com es completi el procés de revisió. Aquells estudiants que facin arribar abans les seves sol•licituds tenen més possibilitats d’obtenir una beca completa.

Data d'inici de sol·licituds

01/02/2013

Data de fi de sol·licituds a l'Organisme convocant

20/03/2013

Web de sol·licitud

Foreign Student Affair Office

Web amb més informació

Comparative Education in China