Càtedra UAB - Novartis de Docència i Investigació en Medicina de Familia

L'equip

Xavier Mundet Tudurí

Doctor en Medicina i Cirurgia. Especialista en Medicina de Família i Comunitària. Cap de la Unitat de Docència, Formació i Recerca de l'àmbit Barcelona Ciutat. Institut Català de la Salut. Professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona des de l'any 1997.

 

Xavier Cos

Llicenciat en Medicina i Cirurgia. Especialista en Medicina de Família i Comunitària. Director del CAP Sant Martí de Provençals. Àmbit Barcelona Ciutat. Institut Català de la Salut. Vicepresident del grup "Atenció primària a la diabetis en Europa". Representant nacional per a Espanya al EGPRN (Xarxa Europea de la investigació en la pràctica general).

 
Helena Garrigós Cabezas

Helena Garrigós

Secretària de la Càtedra des de l'any 2018. En l’actualitat forma part de l’equip de suport administratiu de la Fundació Salut i Envelliment UAB com a Secretaria de Direcció.

 

Amando Martín Zurro

Exdirector de la Càtedra entre el 2001 i el 2008. Doctor en Medicina i Cirurgia. Especialista en Medicina de Família i Comunitària i en Medicina Interna. Director de la revista Atenció Primària i del Programa FMC. Co-editor del llibre "Atención Primaria". President del Organismo Estatal de Coordinació del Programa d'Activitats Preventives y de Promoció de la Salut (PAPPS), de la Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària.