Personal UAB Personal d'administració i serveis

Presentació UAB: CEI

Campus d'Excel·lència Internacional

El 26 de novembre de 2009, la Universitat Autònoma de Barcelona va obtenir el reconeixement de Campus d’Excel·lència Internacional atorgat pels ministeris d’Educació i de Ciència i Innovació.
El projecte presentat, UAB Campus d’Excel·lència Internacional, que aposta pel coneixement i la innovació, va ser un dels cinc seleccionats per una comissió internacional d’experts pel seu elevat potencial d’assoliment del nivell d’excel·lència internacional.
 
Objectius estratègics
El projecte UABCEI estableix tres objectius estratègics amb diferents horitzons:
 
EXCEL·LÈNCIA EN LA DOCÈNCIA I INVESTIGACIÓ
Millorar la docència a través de l’adaptació a l’EEES. Dissenyar un model docent innovador amb els millors programes per tal d’atreure els millors estudiants.

INTERNACIONALITZACIÓ
Impulsar la projecció internacional de la Universitat. Establir ponts amb altres institucions de prestigi i crear l’entorn favorable per atreure els millors investigadors.
 
INTEGRACIÓ AL TERRITORI
Interaccionar més intensament amb l’entorn territorial de la UAB. Integrar les institucions de la zona creant un verdader ecosistema del coneixement i consolidant el paper com a motor econòmic i cultural del territori.

La consecució d’aquests objectius ha de permetre, a llarg termini, que la UAB esdevingui:

  • Un nucli de primer nivell europeu en nanociència-nanotecnologia i biotecnologia-biomedicina.
  • El clúster principal de coneixement de la Mediterrània, mitjançant la intensificació de l’estructura en xarxa de la UAB, incloent-hi el teixit empresarial i social de l’entorn.
  • Una de les primeres universitats europees en els rànquings internacionals.

Més informació: