BrokerageEl Fòrum de Tecnologies i Innovació: Digitalització i sistemes per a la fabricació intel·ligent preveu l'organització d'un brokerage amb una agenda d'entrevistes concertades i reunions entre empreses, i entre empreses i agents d'innovació, amb l'objectiu d'obtenir contactes per conèixer i compartir la recerca aplicada en els àmbits d'aplicació del Fòrum.
 


Per als investigadors, el brokerage suposa una oportunitat única per:

Per a les empreses, participar-hi és una oportunitat per poder:


 
    PREGUNTES FREQÜENTS


Qui pot participar?
Qualsevol empresa o investigador que disposi d'una tecnologia, producte o innovació d'aplicació en un o diversos àmbits del Fòrum o que resolgui un problema o una necessitat en reptes de digitalització i sistemes industrials intel·ligents. 
  
Com puc presentar-me?
Al formulari de registre, hi haurà un apartat específic per inscriure's al brokerage. En aquest apartat s'haurà de seleccionar el/s àmbit de la seva empresa o institució i el seu sector d'interès. Té temps fins el 13 d'octubre de 2016. (Ampliat fins el 21 d’octubre)
 
Com puc seleccionar empreses i entitats amb les quals estic interessat en entrevistar-me?
A partir del 24 d'octubre de 2016 i fins el 31 d'octubre, li farem arribar per correu electrònic un formulari on podrà seleccionar fins a tres empreses, investigadors i/o entitats amb les quals vol entrevistar-se del llistat de participants. L'organització intentarà garantir les seves peticions d’entrevistes amb un mínim de 3 reunions i un màxim de 6 reunions. Rebrà la seva agenda d’entrevistes tancades entre el 7 i 8 de novembre de 2016.
 
Què passa si no puc assistir al Fòrum?
Si finalment no pot assistir al Fòrum, preguem que ens ho comuniqui el més aviat possible per poder completar les agendes correctament. Recordi que si no ho comunica amb temps, podrien agendar-se reunions amb vostè que es perdrien.


Per a més informació i dubtes, contacti amb nosaltres.