PBeques.Popup.Loading

Inici > Tipus d'estudi > Estudis de màster oficial > Beijing Government Scholarship

Beijing Government Scholarship

Descripció

Beca del Govern de Pequín. La Beca del Govern de Pequín (BGS) va ser creada pel govern municipal de Pequín, amb l'objectiu de cobrir total o parcialment les despeses de matrícula per als estudiants internacionals que estudien o que sol·liciten estudiar a Pequín. La seva seu administrativa és l'Oficina de Cooperació Internacional i Intercanvi de Pequín Comissió Municipal d'Educació Nacional, que està a càrrec de l'establiment de projectes, revisió, acceptació i gestió diària del Programa de Beques del Govern de Pequín. Els estudiants internacionals que sol·licitin les beques del Govern de Pequín presentaran els materials pertinents a les universitats a Beijing que ell / ella hauran de presentar abans de finals de febrer de cada any.

Per mitjà d'aplicació específics, pot consultar els departaments governamentals i les institucions pertinents responsables d'enviament d'estudiants a l'estranger al seu país, ambaixades o consolats xinesos; també es pot visitar la web de Beijing Comissió Municipal d'Educació (http://www.bjedu.gov cn.) a la investigació; o aplicar directament a les universitats qualificats per expedir tals beca a Beijing.

Tipus d'ajut

Ajuts Internacionals
Beques
Mobilitat

Destinataris

Estudiant de grau
Estudiant de màster o diploma de postgrau
Estudiant de màster oficial

Tipus d'estudi

Estudis de grau
Estudis de màster o diploma de postgrau
Estudis de màster oficial

Requeriments

1) Els sol·licitants han de ser ciutadans no xinesos en bon estat de salut.

2) Títols acadèmics i límit d'edat

2.1) Per a realitzar estudis de pregrau a Beijing han d'haver completat l'escola secundària superior amb bones qualificacions i ser menors de 30. Per realitzar estudis de mestratge a Beijing han de tenir un títol de llicenciatura i estar sota l'edat de 35. Els sol·licitants per als estudis de grau de doctorat en Beijing ha de tenir un títol de Mestre i estar sota l'edat de 40 anys.

2.2) Els sol·licitants d'estudis superiors han de tenir un títol universitari o estar en el segon any d'un curs universitari i estar sota l'edat de 50. Els sol·licitants d'estudi de la llengua a llarg termini han de tenir un diploma d'escola secundària i estar sota l'edat de 60.

Data de publicació

10/02/2015

Data d'inici de sol·licituds

10/02/2015

Data de fi de sol·licituds a l'Organisme convocant

27/02/2015

Web de sol·licitud

Enllaç Beijing Government Scholarship