PBeques.Popup.Loading

Inici > Tipus d'estudi > Estudis de màster o diploma de postgrau > Beques SEBAP 2012 destinades a estudis de màster a la London School of Economics and Political Science i la Barcelona Graduate School of Economics

Beques SEBAP 2012 destinades a estudis de màster a la London School of Economics and Political Science i la Barcelona Graduate School of Economics

Entitat convocant

Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País (SEBAP)

Àrea temàtica

Ciències Socials i Jurídiques

Descripció

La SEBAP concedeix beques destinades a l'ampliació d'estudis a la London School of Economics and Political Science i la Barcelona Graduate School of Economics. El nivell d'estudis a realitzar és el de postgrau. Els becaris s'hauran d’incorporar a les respectives universitats durant el curs 2012-2013 en el seu inici, previsiblement als mesos de setembre i octubre.

En el cas de la LSE les beques estan dotades amb una quantitat de 25.000 £ per a cada estudiant, a més de la matrícula del Màster. Aquesta quantitat serà administrada i lliurada per la LSE.

En el cas de la Barcelona GSE les beques estan dotades de 10.800 ¿ (1.200 ¿ durant 9 mesos) a més de la matrícula del màster.

Tipus d'ajut

Beques

Places

2

Import

25.000£ en el cas de la LSE i 10.800¤ en el cas de la Barcelona GSE, a més de la matrícula del màster en tots dos casos.

Destinataris

Estudiant de grau
Estudiant de màster o diploma de postgrau
Titulats

Tipus d'estudi

Estudis de màster o diploma de postgrau

Requeriments

Els sol·licitants de la beca hauran de complir les condicions d'admissió habituals de la universitat de destí per als seus cursos de màster i hauran de tramitar directament a la universitat la matriculació als cursos esmentats.

Bases de la convocatòria

Data de publicació

30/01/2012

Documentació

El formulari de sol·licitud de la beca (SEBAP Scholarship 2012) s’haurà de demanar a la pròpia universitat, i posteriorment s’haurà de retornar omplert a la universitat cursada per tal de poder-se presentar com a candidat a les esmentades beques.

La data límit de sol·licitud de la beca és el dia que marqui la universitat per a la presentació de sol·licituds.