PBeques.Popup.Loading

Inici > Perfil sol·licitant > Predoctorals > Becas ¡Sé diferente!

Becas ¡Sé diferente!

Descripció

Busquem gent fora del comú, que s'atreveixen a trencar amb els estereotips i que entre els seus es troben els èxits més inversemblants. Si creus que compleixes amb tots els requisits per trobar dins d'aquest grup tan divers, no dubtis en enviar-la teva sol·licitud. Ens prenem molt seriosament la tasca de donar suport a la diversitat. Els elegits aconsegueixen un curs d'anglès intensiu de 4 setmanes a les nostres instal·lacions de Toronto, Canadà. La dotació pressupostària total d'aquesta beca és de 4.000 euros, i cobreix 25 classes setmanals, allotjament de mitja pensió en família, una assignació de 500 euros, el transport d'anada i tornada a l'aeroport de Toronto i una assegurança de viatge. Eurocentres cobreix també les despeses que generin els bitllets d'avió fins a un total de 1.000 euros. Tens la possibilitat d'organitzar el teu viatge de forma individual i tens fins a finals de Març 2016 per gaudir de la beca.

Tipus d'ajut

Ajuts Internacionals
Beques
Idiomes
Mobilitat

Import

La dotació pressupostària total d'aquesta boca és de 4.000 euros, i cobreix 25 classes setmanals, allotjament de mitja pensió en família, una assignació de 500 euros, el transport d'anada i tornada a l'aeroport de Toronto i una assegurança de viatge. Eurocentres cobreix també les despeses que generin els bitllets d'avió fins a un total de 1.000 euros.

Destinataris

Estudiant de doctorat
Estudiant de grau
Estudiant de màster o diploma de postgrau
Estudiant de màster oficial
Investigadors
PDI
Postdoctorals
Predoctorals
Titulats

Durada

4 setmanes

Data de publicació

15/04/2015

Data d'inici de sol·licituds

15/04/2015

Data de fi de sol·licituds a l'Organisme convocant

30/04/2015

Lloc de presentació a l'Organisme convocant

personality-spain@european-funding-guide.eu

Documentació

Omple el formulari de sol·licitud amb la teva informació personal. Enregistra en un vídeo curt on us presenteu i expliques les peculiaritats de la teva personalitat, allò que et fa diferent o extraordinari O escriu un breu text explicant. Pots pujar el vídeo a la plataforma que prefereixis (ex. Youtube), però necessitarem que especifiquis el link al formulari de la sol·licitud, i el nom del vídeo hauria de ser o contenir la paraula "Eurocentres" Uneix vegada hagis fet tot això podràs enviar la teva formulari i el teu currículum vitae a: personality-spain@european-funding-guide.eu Si us plau, envia la teva sol·licitud únicament en anglès, l'ús de qualsevol altre idioma implicarà que el sol·licitant sigui descartat, i no et preocupis, el teu nivell a l'hora de fer la teva sol·licitud no serà motiu d'exclusió a l'hora d'elegir els becaris .

Web de sol·licitud

Becas ¡Sé diferente!