PBeques.Popup.Loading

Inici > Perfil sol·licitant > Predoctorals > Beca predoctoral de la Health Protection Agency per fer la tesi al seu centre al Regne Unit i al Departament de Matemàtiques de la UAB

Beca predoctoral de la Health Protection Agency per fer la tesi al seu centre al Regne Unit i al Departament de Matemàtiques de la UAB

Entitat convocant

UAB i HPA

Àrea temàtica

Ciències
Ciències de la Salut

Descripció

La tesi es farà sota la direcció de Pere Puig (UAB i Liz Ainsbury and Kai Rothkamm (HPA, Chilton). La beca tindrà una durada d'anys.
Objectiu del treball: Després de Chernobyl i Fukushima, l'exactitud de l'estimació de la dosi de radiació a partir de mostres biològiques ha esdevingut d'importància cabdal tant en l'avaluació inicial de poblacions potencialment exposades com en l'anàlisi retrospectiu per indicar riscos d'efectes en la salut. Estadísticament, hi ha diverses formes i classes de distribucions que poden ser utilitzades per modelar la probabilitat d'ocurrència d'esdeveniments. La qüestió que s'abordarà en aquest projecte és la millor manera de quantificar correctament la incertesa estadística associada amb les estimacions de la dosi basades en les lesions citogenètiques provocades per la radiació en escenaris complexos d'exposició a la radiació. Els objectius s'aconseguiran mitjançant el desenvolupament de solucions matemàtiques a les limitacions estadístiques que ja s'han identificat. El resultat previst és el d'una major fiabilitat de les estimacions.

Tipus d'ajut

Beques

Places

1

Destinataris

Estudiant de doctorat
Estudiant de grau
Predoctorals

Tipus d'estudi

Estudis de doctorat

Requeriments

Els sol·licitants de primer curs hauran de complir els requisits següents:

1. Haver-se examinat de les PAU, havent obtingut una nota igual o superior a 8,5 a l’examen de Matemàtiques.

2. Haver-se matriculat de primer curs al grau de Matemàtiques de la UAB en el curs 2011-2012 i haver fet efectiu l’import del preu públic de la matrícula.

Els sol·licitants de renovació de la beca hauran de complir els requisits següents:

1. Haver-se matriculat al grau de Matemàtiques de la UAB en el curs 2011-2012 d’almenys 60 crèdits matriculats per primera vegada, a més dels possibles crèdits pendents del curs acadèmic anterior, i haver fet efectiu l’import de la matrícula.

En el cas que l’estudiant es matriculi de l’últim curs de grau, el nombre de crèdits dels que haurà d’estar matriculat s’establirà en funció de l’aprofitament acadèmic respecte del nombre de crèdits matriculats i superats dels cursos anteriors.

2. L’estudiant no podrà tenir més d’un 20% de crèdits pendents del total de crèdits dels quals s’havia matriculat el curs acadèmic anterior.

Durada

Anys

Destinació

Estudiants de doctorat

Data d'inici de sol·licituds

03/05/2012

Data de fi de sol·licituds a l'Organisme convocant

15/06/2012

Documentació

Preselecció i contacte: Les persones interessades han d'enviar un CV i una carta d'interessos. El termini finalitza el 15 de juny de 2012. Per a les solicituds i més informació contactar amb Dr Liz Ainsbury (liz.ainsbury@hpa.org.uk) o el professor Pere Puig (ppuig@mat.uab.cat).