Estudiants de batxillerat

Els estudiants de batxillerat que vulgueu participar en aquest projecte sereu estudiants tutoritzats. Per ser-ho, heu de complir el següent perfil:

  • Estar cursant qualsevol modalitat de batxillerat a un centre del Vallès.
  • Tenir interès per continuar la formació en un grau universitari.
  • Complir els requisits que cada centre de secundària hagi establert.


Per què hauria de participar en el Projecte Brúixola?
Com a estudiant de Batxillerat interessat en continuar la formació acadèmica a una universitat, podràs tenir un contacte de primera mà amb l’entorn universitari. Els estudiants que us faran de tutors, fa ben poc es trobaven en la mateixa situació que vosaltres i també tenien molts dubtes i preguntes com els que ara potser us ronden pel cap…

I ara quin grau trio? Serà molt difícil? Com són els exàmens? I els professors? Com sé si realment és al que em vull dedicar en un futur?

Per resoldre totes les qüestions que es plantegin al llarg del batxillerat, un estudiant de la UAB t’assessorarà i podràs començar a conèixer què vol dir ser estudiant universitari.

Valorem el compromís
Si accepteu participar en el projecte Brúixola, és important que us comprometeu a fer un bon ús de les eines que es proporcionin i de ser proactiu en les activitats que es proposin, tant des del seu propi centre com per l’equip tècnic de la UAP.

En concret, tota persona que rep assessorament es compromet a:

  • Tracte respectuós amb l’estudiant/s tutor/s que se li assignin.
  • Bon ús del moodle (no suplantació d’identitat, llenguatge i to respectuós, ús específic per qüestions d’orientació, etc.)
  • Disposició a participar d’activitats presencials tant al campus com al seu propi centre.


T’animes a participar-hi?