Arxiu de notícies

Minut de silenci per la pau

La UAB organitza un cicle a favor de la pau que s'inicia amb testimonis d'Europa de l'est

El 6 d'abril, la UAB organitza l'acte institucional "Vent de l'est: guerra i pau als confins d'Europa", en què intervindran membres de la comunitat universitària originaris de Sèrbia, Romania, Rússia i Ucraïna per compartir les seves impressions sobre el conflicte que s'està desenvolupant actualment a Ucraïna. Tindrà lloc a les 13 h, a la sala de revistes de la Biblioteca d'Humanitats, a la Facultat de Filosofia i Lletres.

Pollastres i peixos

Oferta de Tesi Doctoral

Oferta de tesi doctoral dins dels marc del Projecte " Subproductes rics en àcids grassos de cadena mitja (MCFA) en l'alimentació de monogàstrics. Nutrició comparada, salut intestinal i efecte sobre la qualitat dels aliments.

Alfred Ferret

Jubilació Alfred Ferret Quesada

Amb data 22 de febrer de 2021 s'ha jubilat el nostre company Alfred Ferret.

Et desitgem que siguis molt feliç en aquesta nova etapa.

Cuida la prunera, i envia'ns fotos de quan floreixi!

Colmenar UABee

Un abellar experimental permetrà investigar per què moren les abelles

La UAB ha inaugurat el projecte UABee, un nou espai al campus de la UAB per a la demostració, l'ensenyament i la investigació sobre l'apicultura i la biologia de les abelles. Es tracta d'un abellar únic a Catalunya que permetrà dur a terme projectes en col·laboració amb altres institucions.

Estudiants a la plaça cívica

El rànquing CYD destaca l'alt rendiment de la UAB

La UAB obté la màxima qualificació en rendiment en 26 dels 33 indicadors avaluats per la Fundació Coneixement i Desenvolupament (CYD). El rànquing CYD avalua 69 universitats espanyoles i està basat en l'U-Multirank de la Comissió Europea.