Any de la Comunicació > Any temàtic > Exposició "la comunicació, factor comú"

Exposició "La comunicació, factor comú"


Del 8 d'octubre al 10 de desembre romandrà oberta l'exposició "Factor comunicació. L'afinitat elemental" a la planta baixa de l'Hemeroteca General. Un acte amb el que es posarà el punt i final a l'Any de la Comunicació 2010.

 

 

La sala d'exposicions de la UAB de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General obrirà les portes de "Factor comunicació. L'afinitat elemental" aquest divendres 8 d'octubre. Una exposició que s'ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració del Centre d'Arts Santa Mònica i que posarà el punt i final a l'Any de la Comunicació 2010.

 

 


El nucli de l'exposició gira entorn a la percepció de la comunicació com un fenomen d'interacció que fa de motor de canvi i ens permet evolucionar. Per això, s'accedeix a la mostra a través d'un òvul del que sorgeixen les dendrites, els braços de les neurones,les interaccions que recorren l'exposició. Un recorregut que es basa en l'exhibició de diferents pràctiques comunicatives tant de l'experiència quotidiana com de les diverses disciplines.

 

 

Tot i que la mostra ja es podrà visitar a partir d'aquest divendres, la inauguració oficial tindrà lloc el dilluns 18 a les 16,15 h.

 


 

Per a més informació  www.bib.uab.cat/factor-comunicacio