SERVEI D'INFORMÀTICA

Objectiu del servei
La UAB, per la protecció antivírica del seu maquinari, disposa de llicència de Campus del fabricant Trend Micro.
Aquesta llicencia contempla diferents productes, entre els quals es troba l'OfficeScan, que proporciona protecció antivírica al maquinari de sobretaula i portàtils de la Universitat, i que podeu instal·lar-vos des d'aquesta pàgina.

Si sou usuaris del Servei 2002 i entreu a Windows amb l'usuari UAB, el programa antivíric s'instal·larà de manera automàtica en el vostre ordinador.
D'altra banda, el fabricant Trend Micro, proporciona a la UAB de manera gratuïta el producte Internet Security per a us domèstic (particular), per a tot el personal (PDI i PAS), i que també podeu instal·lar-vos des d'aquesta pàgina, seguint les recomanacions que s'indiquen al document d'instal·lació corresponent.

 Antivirus 
Filtre de correu

Una de les principals amenaces per al vostre ordinador són els virus informàtics.
Aquests poden atacar per diferents mitjans (correu electrònic, carpetes compartides...) i són de tipologia diversa (cucs, troians...).

A les pàgines següents teniu informació per tal de controlar aquests virus i tractar d'eliminar els seus riscos.

Disposeu d'antivirus?
Instal·leu l'antivirus
Estat i actualització
Analitzeu els fitxers

La UAB posa a disposició del personal acadèmic i del personal d'administració i serveis els productes antivírics Internet Security i Mobile Security del fabricant Trend Micro. Des d'aquesta pàgina, podeu instal·lar-vos aquests productes que proporcionen protecció als ordinadors que particularment tingueu a casa vostra així com els telèfons mòbils i tablets.
Aquestes aplicacions incorporen tecnologies anti-malware, firewall i funcions de filtratge per bloquejar connexions no desitjades. També inclouen protecció de contrasenyes i encriptació de dades per evitar que siguin compromeses en cas de pèrdua o robatori. 

La instal·lació de Internet Security o Mobile Security us permetrà:

Protecció de virus i detecció d’spyware

- Analitzar totes les aplicacions que estiguin instal·lades i totes les descarregues que es realitzin per tal de filtrar virus i aplicacions malicioses.

- Detectar spyware mitjançant l'escaneig de totes les aplicacions amb App Mòbils reputació per  identificar els que recullen i, potencialment, roben informació privada.

Per obtenir el codi de la llicència, de cadascuna de les aplicacions, feu clic aquí

Informació per a la instal·lació de l'Antivirus Internet Security 2019 Anar
Informació per a la instal·lació de TMMS de la UAB a sistemes Android (pdf: 0,52 MB) Anar