SERVEI D'INFORMÀTICA

Objectiu del servei
La UAB, per la protecció antivírica del seu maquinari, disposa de llicència de Campus del fabricant Trend Micro.
Aquesta llicencia contempla diferents productes, entre els quals es troba l'OfficeScan, que proporciona protecció antivírica al maquinari de sobretaula i portàtils de la Universitat, i que podeu instal·lar-vos des d'aquesta pàgina.

Si sou usuaris del Servei 2002 i entreu a Windows amb l'usuari UAB, el programa antivíric s'instal·larà de manera automàtica en el vostre ordinador.
D'altra banda, el fabricant Trend Micro, proporciona a la UAB de manera gratuïta el producte Internet Security per a us domèstic (particular), per a tot el personal (PDI i PAS), i que també podeu instal·lar-vos des d'aquesta pàgina, seguint les recomanacions que s'indiquen al document d'instal·lació corresponent.

 Antivirus 
Filtre de correu

Una de les principals amenaces per al vostre ordinador són els virus informàtics.
Aquests poden atacar per diferents mitjans (correu electrònic, carpetes compartides...) i són de tipologia diversa (cucs, troians...).

A les pàgines següents teniu informació per tal de controlar aquests virus i tractar d'eliminar els seus riscos.

Instal·leu l'antivirus
Estat i actualització
Analitzeu els fitxers
Ordinadors de casa, smartphones i tablets

La seguretat de la connexió al domini de la UAB
El personal acadèmic i el d'administració i serveis de la Universitat disposa de l'eina antivirus de Trend Micro "OfficeScan" quan es connecten, des del campus, a la xarxa de la UAB.

La connexió a aquesta xarxa fa possible que quan un usuari accedeix a Windows, amb el seu NIU personal, el programa antivíric s'instal·li automàticament al seu ordinador.

Com conèixer si teniu l'antivirus?
Si voleu conèixer si disposeu de l'antivirus Trend Micro, només cal que mireu a la cantonada inferior dreta de la pantalla del vostre ordinador on apareix una icona similar al gràfic que ilustra aquesta pàgina.

Si aquesta icona és de color blau indica que teniu operatiu l'antivirus.
En cas que no el tingueu us recomanem que aneu a l'opció següent d'aquest apartat: "Instal·leu l'antivirus"