PBeques.Popup.Loading

Ajuts per a la mobilitat de personal investigador per a desenvolupar projectes de recerca aplicada orientats a la transferència tecnològica (Tecniospring INDUSTRY) : Modalitat A) Sortida a l'estranger + retorn

Entitat convocant

Agència de suport a la competitivitat de l'empresa catalana (ACC1Ó)

Programa

PACC10_TECNIOSPRING Programme (2019)

Àrea temàtica

Ciències
Enginyeries

Tipus d'ajut

Mobilitat

Destinataris

Investigadors
PDI
Postdoctorals

Requeriments

- Estar en possessió del títol de doctor/a i tenir com a mínim 2 anys d'experiència addicional en recerca a temps complert (o l'equivalent a temps parcial) després d'haver obtingut el títol de doctor o tenir com a mínim 6 nys d'experiència en recerca a temps complert (o l'equivalent a temps parcial) després d'haver obtingut el títol acadèmic que donaria accés als estudis de doctorat sigui a Europa o al país que acollirà a l'investigador/ la investigadora. - No haver residit o haver realitzat la seva activitat principal (laboral, estudis) en el pais de l'entitat d'acollida a l'estranger durant més de 12 mesos en els 3 anys immediatament anteriors a la data de tancament de la convocatòria.

Informació addicional

L'objecte d'aquestes bases és regular l'atorgament d'ajuts a la contractació de personal investigador experimentat per a desenvolupar projectes de recerca aplicada orientats a la transferència tecnològica (Tecniospring INDUSTRY). Seran beneficiaris d'aquests ajuts els desenvolupadors de tecnologia amb acreditació TECNIO. La contractació de l'investigador/la investigadora anirà lligada a un programa de mobilitat de 24 mesos de durada per tal de potenciar la seva carrera investigadora en el seu àmbit d'expertesa. Fase de sortida: Estada d'un any a una entitat d'acollida fora d'Espanya. Fase de retorn: Estada d'un any de durada a l'entitat beneficiària de l'ajut Els candidats a aquesta convocatòria hauran d'adreçar a l'adreça recerca.respon@uab.cat l'annex específic del formulari de sol·licitud dels ajuts juntament amb la memòria i la resta de documentació annexa. El representant legal farà la sol·licitud a través del portal EACAT de les Administracions Públiques, tal com requereix la convocatòria.

Data de publicació

22/07/2019

Data d'inici de sol·licituds

22/07/2019

Data de presentació a la UAB

23/09/2019

Lloc de presentació a la UAB

recerca.respon@uab.cat

Data de fi de sol·licituds a l'Organisme convocant

23/09/2019

Lloc de presentació a l'Organisme convocant

recerca.respon@uab.cat

Data de resolució

30/03/2020

Bases de la convocatòria

Consultar bases

Web amb més informació

Consultar web

Preguntes freqüents

Preguntes més freqüents sobre aquesta convocatòria.
Les preguntes NO es responen personalment, les respostes es publiquen en aquesta plana web.
*Si ja heu llegit la convocatòria sencera i encara teniu algun dubte, si us plau ompliu el formulari.

*Consulta

*Vull rebre més informació sobre aquesta convocatòria