Detall d'activitat

Dijous, 18 Juliol 2024

13:00

Seminari web informatiu sobre el doctorat industrial

Divulgació, Recerca - Per Teams

Descripció:

El doctorat industrial és aquell doctorat realitzat al sí d’una empresa en què el doctorand o doctoranda té un contracte mentre desenvolupa la seva la tesi doctoral. La tesi, per tant, queda englobada dintre d’un conveni de col·laboració entre la universitat i l’empresa.

Amb l’objectiu d’explicar els detalls d’aquesta modalitat de doctorat, l’Escola de Doctorat de la UAB organitza una sessió informativa adreçada a alumnat de màster o doctorat de primer any, coordinadors i coordinadores de màster i doctorat i a les empreses que hi puguin estar interessades.

Durant la sessió, s’explicaran els requisits i terminis per desenvolupar un doctorat industrial i es presentaran els ajuts que la Generalitat de Catalunya ofereix dintre del seu Pla de Doctorats Industrials. També es comptarà amb la participació del Parc de Recerca UAB, que detallarà els serveis que ofereixen al voltant del doctorat industrial.

La sessió serà en català i podrà seguir-se per Teams. Per assistir a la sessió, cal inscriure's a través d'aquest enllaç.

Ubicació: Per Teams

Data: Dijous 18, Juliol de 2024 - 13:00h

Organitzador: Escola de Doctorat