Detall d'activitat

Divendres, 26 Febrer 2021

12:00

Matinal d'innovació del Hub b30: Els hubs esportius, xarxes expertes

CORES UAB, Esports, Recerca - Online

Descripció:

Taller d’experts en emprenedoria, clústers i xarxes en el món de l’esport.

A finals de 2020, en la primera matinal sobre el SDB Esport Hub, es van abordar tres àmbits d’anàlisi: 1) el mapa d’actius de la ciutat relacionats amb l’esport, 2) la visió del SBD Esport Hub i 3) els principals desafiaments de l’oportunitat d’impulsar el nou hub en benefici de la ciutat. Prenent-la com a punt de partida, la segona matinal aprofundeix sobre els desafiaments tècnics del SBD Esport Hub.

La primera part de la sessió se centrarà en les possibles funcions d’un hub, per entendre les condicions i exigències que cadascuna comporta, i en definitiva contribuir a determinar el caràcter específic del SBD Esport Hub.

Després de breus ponències de reconeguts experts sobre aquestes matèries, la sessió aprofundirà en l’anàlisi dels desafiaments del SBD Esport Hub, amb qüestions relacionades amb beneficiaris i propostes de valor dels hubs; finançament i governança, i talent i treball en xarxa.

Programa

Inscripció

Ubicació: Online

Data: Divendres 26, Febrer de 2021 - 12:00h

Organitzador: Organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració del PRUAB, l’IRE, la CORE de Ciutats de la UAB i el Hub b30