Detall d'activitat

Dimarts, 19 Febrer 2019

13:00

"Masterclass" sobre La Marató de TV3

Activitats de participació, Cooperació i solidaritat, Divulgació, Recerca - Sala d'actes de la Facultat de Biocičncies

Descripció:

El proper dimarts, 19 de febrer, a les 13h, a la sala d'actes de la Facultat de Biociències, tindrà lloc una xerrada sobre La Marató de TV3, en el marc de les activitats de Campus de la UAB, per la qual cosa la xerrada és oberta a tota la comunitat universitària i és lliure l'accés.

La xerrada, conduida per Roger Escapa, director i presentador d'El suplement i de La Marató de Catalunya, respondrà interrogants com ara Com s'organitza un projecte solidari de l'envergadura de  La Marató de TV3? Com funciona el procés de selecció i seguiment dels projectes finançats amb els fons de La Marató? Què representa per a l'investigador posar en marxa el seu projecte de recerca gràcies als donants de La Marató? Fins on s'hi pot implicar una persona que pateixi la malaltia a la que es dedica La Marató?

Els ponents seran:
-Jaume Farrés, degà de la Facultat de Biociències.
-Lluís Bernabé, director de la Fundació La Marató de TV3.
-Cesar Velasco, director de l'Agència de Qualitat i Avaluació en Salut-AQUAS-
-Lluís Blanch, director de l'Institut de Recerca de L'Hospital Parc Taulí i membre de la Comissió Científica de la Fundació.
-José Miguel Lizcano, professor de la Facultat de Biociències, investigador del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular i de l’Institut de Neurociències de la UAB.
-Elisenda Escriche, imatge de la campanya gràfica de La Marató 2018 i pacient de càncer de mama (ICO Bellvitge).

Ubicació: Sala d'actes de la Facultat de Biocičncies

Data: Dimarts 19, Febrer de 2019 - 13:00h