Detall d'activitat

Dijous, 5 Maig 2016

16:00

Lessons Learned: "Validació i prototipatge de dispositius mèdics"

Divulgació, Recerca - Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)

Descripció:

Les jornades "Lessons Learned: Compartint experiències per a impulsar la competitivitat" són un fòrum de coneixement i networking adreçat als professionals d'empreses de l'àmbit de les ciències de la vida. Tenen per objectiu compartir experiències i reflexions en diferents àrees estratègiques de coneixement i capacitats necessàries per reforçar la competitivitat de les empreses biotecnològiques.

Aquesta jornada Lessons Learned es centrarà en els Medical Devices i tindrà lloc al Parc de Recreca UAB.

Ubicació: Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)

Data: Dijous 5, Maig de 2016 - 16:00h

Data fi: Dijous 5, Maig de 2016 - 19:30h

Organitzador: Biocat i CataloniaBio, amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB

Enllaç:

Més informació i inscripcions

Afegir al meu calendari 2016-05-05 16:00:00 2016-05-05 19:30:00 Europe/Madrid Lessons Learned: "Validació i prototipatge de dispositius mèdics" Les jornades "Lessons Learned: Compartint experiències per a impulsar la competitivitat" són un fòrum de coneixement i networking adreçat als professionals d'empreses de l'àmbit de les ciències de la vida. Tenen per objectiu compartir experiències i reflexions en diferents àrees estratègiques de coneixement i capacitats necessàries per reforçar la competitivitat de les empreses biotecnològiques.

Aquesta jornada Lessons Learned es centrarà en els Medical Devices i tindrà lloc al Parc de Recreca UAB.
Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB) Biocat i CataloniaBio, amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB