Parc de Recerca

Detall d'activitat

Dijous, 16 Novembre, 2017


10:30

Jornada informativa: "Convocatňria Marie S. Curie: Innovative Tranning Networks"

Ubicació - Sala Polivalent de l'Edifici Eureka · Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB · Bellaterra)

Descripció: L'Oficina de Projectes Internacionals de la UAB, en col·laboració amb el Parc de Recerca UAB, organitza una jornada informativa sobre la convocatòria Marie S. Curie- Innovative Training Networks. L'objectiu d'aquesta convocatòria és finançar xarxes europees que ofereixin un programa conjunt de formació per a investigadors/des en l'etapa inicial de la seva carrera.

Existeixen tres subtipus de ITN:
- ETN, European Training Networks: xarxes que permetin fer formació d'investigadors predocs en un consorci mínim de 3 institucions de tres països diferents. Si bé els consorcis habitualment tenen entre 6 i 10 socis i compten sempre amb la participació d'institucions no-acadèmiques (empreses, ONGs, hospitals etc).
- EID, European Industrial Doctorate: xarxes de com a mínim dos socis (un empresarial i un acadèmic) que fan un programa de formació predoctoral durant el qual els investigadors faran una estada mínima del 50% del seu temps a l'empresa.
- EJD, European Joint Doctorates: es tracta de l'antiga convocatòria de Erasmus Mundus de Doctorat. En aquest cas la xarxa haurà d'oferir un programa de doctorat conjunt.

En la jornada participaran la tècnica de l’Oficina de Projectes Internacionals Queralt González i es comptarà amb la participació d’en Jordi Malapeira, project manager de la ITN SELECTA, coordinada pel Dr. Jordi Sort del Departament de Física de la UAB.

Ubicació: Sala Polivalent de l'Edifici Eureka · Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB · Bellaterra)

Data: Dijous 16, Novembre de 2017 - 10:30h

Organitzador: Oficina de Projectes Internacionals de la UAB

Enllaç:

Formulari d'inscripció