Detall d'activitat

Dimecres, 16 Maig 2018

09:00

Jornada d'Innovació Docent del ICE-OQD

Activitats de participació, Conferències i congressos, Divulgació, Orientació laboral - Aula Magna de la Facultat de Dret.

Descripció:

La Unitat de Formació i Innovació Docent de la UAB (ICE-OQD) organitza la Jornada d'Innovació Docent el 16 de maig a l'Aula Magna de la Facultat de Dret.

  • 09 h Conferència "La construcció d'una identitat docent a la Universitat. Competències i formació" a càrrec del Dr. Carles Monereo, que tindrà lloc a les 9 h, 
  • 11 i 12,30 h Espais de comunicacions on s'exposaran diferents experiències desenvolupades en el marc dels Projectes d'Innovació Docent de la UAB concedits els dos darrers anys.
Els tallers que s'impartiran giraran al voltant de tres àmbits generals: la tecnologia, la ciència, l'economia, tots ells amb un denominador comú: la seva relació amb les noves formes de docència.

La jornada que comptarà amb la participació de docents de diverses disciplines apropara tallers com "La simulació, una eina formativa interdisciplinària en el Grau de Medicina", a càrrec d'Esther Udina, "Viu l'economia en primera persona" en mans de Judith Panades, o "Semillero de científicos sociales IV", a càrrec de Martínez-Fernández, J. Reinaldo.

Les persones interessades a participar en aquesta jornada s'han d'inscriure en aquest enllaç.

Ubicació: Aula Magna de la Facultat de Dret.

Data: Dimecres 16, Maig de 2018 - 09:00h

Organitzador: ICE-OQD