Parc de Recerca

Detall d'activitat

Dimecres, 18 Abril, 2018


10:00

I Jornades de la Xarxa d'Humanitats Digitals de la UAB

Ubicació - Escola d'Enginyeria i Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB (Campus de la UAB)

Descripció: Per primera vegada, la Xarxa d'Humanitats Digitals de la UAB organitza unes jornades per visibilitzar les humanitats digitals i mostrar els projectes que estan desenvolupant els grups i centres de recerca de la UAB en aquest àmbit.

Les jornades pretenen ser un aparador de projectes, així com un espai de reflexió de què són i cap a on van les Humanitats Digitals. També es farà atenció a experiències d'altres xarxes i associacions d'Humanitats Digitals i com generar vincles de col·laboració. A llarg de les jornades es pretén cercar noves sinergies, així com establir un marc de coneixement mutu entre el professorat i l'alumnat dels projectes d'Humanitats Digitals que s'estan duent a terme a la UAB.

Les jornades desenvoluparan en dos dies i en dues localitzacions diferents: el dimecres 18 d'abril a l'Escola d'Enginyeria i el dijous 19 d'abril a la Facultat de Filosofia i Lletres.

Ubicació: Escola d'Enginyeria i Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB (Campus de la UAB)

Data: Dimecres 18, Abril de 2018 - 10:00h

Data fi: Dijous 19, Abril de 2018 - 17:00h

Organitzador: Xarxa d'Humanitats Digitals de la UAB en col·laboració amb la Facultat de Filosofia i Lletres, l'Escola d'Enginyeria i el Vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura de la UAB

Enllaç:

Programa i inscripció