Detall d'activitat

Dijous, 15 Juny 2023

18:00

ExpermientAI- Anàlisi de xarxes socials per detectar trastorns de salut mental i per combatre la desinformació

Conferències i congressos, Divulgació - Biblioteca Maria Àngels Torrents i Rosés, Sant Pere de Riudebitlles

Descripció:

La segona edició d’ExperimentAI, el projecte de ciència ciutadana del Centre de Visió per Computador (CVC) per experimentar amb la intel·ligència artificial a les biblioteques públiques compta amb 8 jornades divulgatives, dirigides a un públic general, i tenen lloc entre els mesos de maig i setembre.

La cinquena sessió, titulada “Anàlisi de xarxes socials per detectar trastorns de salut mental i per combatre la desinformació” permetrà als assistents conèixer la funció de la intel·ligència artificial en l’anàlisi de dades a les xarxes socials amb la finalitat d’aplicacions a la societat com la detecció de problemes de salut mental o la lluita contra la desinformació. A la sessió s’experimentarà amb eines de l’IA per analitzar fake news en temps real i s’explorarà el seu ús per prevenir i detectar malalties de salut mental. Els eixos temàtics de la sessió són la cultura, comunicació i educació, la salut connectada i personalitzada i les dones fent IA. Per accedir a la sessió cal inscripció prèvia.

El projecte és impulsat pel CVC amb el suport de la Fundació Espanyola per la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i el govern d’Espanya. A més,  compta amb la col·laboració del Consorci de Biblioteques de Barcelona i la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Per a més informació:  www.cvc.uab.es/experimentai

Ubicació: Biblioteca Maria Àngels Torrents i Rosés, Sant Pere de Riudebitlles

Data: Dijous 15, Juny de 2023 - 18:00h