Detall d'activitat

Dimecres, 29 Novembre 2023

10:00

Cafè amb la Recerca: Electrònica i semiconductors

Divulgació, Recerca - Sala polivalent de l'edifici Eureka del Parc de Recerca UAB

Descripció:

Els Cafès amb la Recerca de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació són un conjunt de trobades entre empreses i acadèmia. Tenen per objectiu connectar el sistema de recerca català amb el teixit empresarial, fomentar la recerca col·laborativa com a motor d’innovació, i apropar els agents públics i els privats dins la societat del coneixement. 

El 29 de novembe, el Parc de Recerca UAB organitza una d'aquestes trobades per apropar la recerca en microelectrònica a les empreses del sector i per crear sinèrgies i explorar possibles vies de col·laboració entre la universitat i empreses.

​Serà una trobada  presencial al voltant de les àrees temàtiques del PERTE en microelectrònica i semiconductors. Diversos grups de recerca de la UAB d’aquest àmbit faran una breu presentació de les línies de recerca que estan treballant. Durant el torn de debat i el networking posteriors, els grups de recerca tindran l’oportunitat de parlar amb les empreses assistents, i explorar com es poden alinear les línies de recerca de la UAB amb les necessitats i objectius del sector privat.

Inscripció: Cafè amb la Recerca

Ubicació: Sala polivalent de l'edifici Eureka del Parc de Recerca UAB

Data: Dimecres 29, Novembre de 2023 - 10:00h

Organitzador: Parc de Recerca UAB i Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació