Detall d'activitat

Dilluns, 13 Novembre 2017

09:00

31st EFFoST International Conference: "Food Science and Technology Challenges for the 21st Century - Research to Progress Society"

Conferències i congressos - Hotel Meliá Sitges (Carrer de Joan Salvat Papasseit, 38 · Sitges · Barcelona)

Descripció:

Cada any l'EFFoST organitza aquesta conferència internacional de ciència i tecnologia dels aliments, un important esdeveniment científic que reuneix investigadors de renom mundial, científics, responsables polítics, professionals i estudiants del camps de l'alimentació multidisciplinars.

La 31a Conferència Internacional EFFoST es durà a terme a Sitges del 13 al 16 de novembre de 2017, dins del tema: "Ciència dels aliments i tecnologia, reptes per al segle XXI - Investigació per al progrés de la societat". La conferència de 2017 explorarà solucions als reptes actuals i futurs, com ara la seguretat alimentària, el frau d'aliments, la reducció de residus i la sostenibilitat, tècniques analítiques, noves tecnologies, els aliments funcionals, la nutrició i la salut, la gastronomia, l'esperit empresarial, la innovació oberta i aliances estratègiques i el la gestió de la transferència de coneixement.

Ubicació: Hotel Meliá Sitges (Carrer de Joan Salvat Papasseit, 38 · Sitges · Barcelona)

Data: Dilluns 13, Novembre de 2017 - 09:00h

Data fi: Dijous 16, Novembre de 2017 - 17:00h

Organitzador: EFFoST, IUFoST, UAB i UdL

Enllaç:

Web de la conferència

Afegir al meu calendari 2017-11-13 09:00:00 2017-11-16 17:00:00 Europe/Madrid 31st EFFoST International Conference: "Food Science and Technology Challenges for the 21st Century - Research to Progress Society" Cada any l'EFFoST organitza aquesta conferència internacional de ciència i tecnologia dels aliments, un important esdeveniment científic que reuneix investigadors de renom mundial, científics, responsables polítics, professionals i estudiants del camps de l'alimentació multidisciplinars.

La 31a Conferència Internacional EFFoST es durà a terme a Sitges del 13 al 16 de novembre de 2017, dins del tema: "Ciència dels aliments i tecnologia, reptes per al segle XXI - Investigació per al progrés de la societat". La conferència de 2017 explorarà solucions als reptes actuals i futurs, com ara la seguretat alimentària, el frau d'aliments, la reducció de residus i la sostenibilitat, tècniques analítiques, noves tecnologies, els aliments funcionals, la nutrició i la salut, la gastronomia, l'esperit empresarial, la innovació oberta i aliances estratègiques i el la gestió de la transferència de coneixement.
Hotel Meliá Sitges (Carrer de Joan Salvat Papasseit, 38 · Sitges · Barcelona) EFFoST, IUFoST, UAB i UdL