FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Fes un voluntariat a la Cursa de la UAB 2019
Cursa de la UAB 2019 04.11.2019 FAS  -   El 15 de desembre es durà a terme la Cursa de la UAB en suport a La Marató de TV3. Els fons es destinaran a la investigació de malalties minoritàries. Col·labora-hi fent un voluntariat en les tasques d’organització i de logística.
La Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Cerdanyola,  organitza el 15 de desembre la vuitena edició de la Cursa solidària UAB en suport a La Marató de TV3. Al llarg de les edicions anteriors d'aquesta cursa s'han recollit 96.000 euros per a La Marató de TV3. L’any passat es van recaptar 18.500 euros, gràcies a la participació d’aproximadament 2000 persones, amb 88 persones voluntàries. En aquesta edició les donacions es destinaran a la investigació en malalties minoritàries.

La novetat d’enguany serà que per primera vegada, la cursa passarà pels carrers del centre de Cerdanyola del Vallès. Es faran tres curses i una caminada a partir de les 10.30h del matí. Consistiran en una cursa de mobilitat reduïda de 470 metres; una cursa d’11 kilòmetres, una carrera de 6,5 kilòmetres; i una caminada dels mateixos kilòmetres, que donarà la volta al Sincrotró, i també passarà per davant del centre tecnològic d’Applus+, el patrocinador principal de la cursa.

Es calcula que entre 300.000 i 400.000 persones a Catalunya estan afectades per malalties minoritàries. El grau d'afectació és divers, però acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitats. Un 80% d'aquestes són d'origen genètic i totes tenen en comú la dificultat en el diagnòstic, la inexistència, en molts casos, de tractaments eficients i un elevat impacte social i familiar.

Ara bé, quin serà el meu paper si hi participo fent un voluntariat? 
El voluntariat de la Cursa es coordina a través de la Fundació Autònoma Solidària. Consisteix en el suport en les tasques d’organització i de logística: repartir dorsals i samarretes per als corredors i corredores; preparar el paddock, el circuit i la Fira d’Entitats; o col·laborar a la zona de recuperació. Hi ha diverses franges de participació, tant el dissabte anterior com el mateix diumenge. APUNTAT’HI!!!!
 
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats