FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Torna el taller de visions i reflexions al voltant de les drogues
Cartell per al Taller de Drogues 31.01.2019 Salut  -  L’Àrea de Salut de la FAS impulsa, un any més, un taller teòric i pràctic amb ponències de professionals i experts en les temàtiques rellevants al voltant de les drogues des de vessant biopsicosocials, històriques i antropològiques. Les inscripcions ja estan obertes i la formació comptarà amb 6 sessions i la possibilitat de ser reconeguda amb 2 crèdits ECTS.

El taller “Visions i reflexions al voltant de les drogues” presenta la formació per al segon semestre del curs 2018-2019 del programa Salut de la Fundació Autònoma Solidaria. El curs, que es realitzarà del 14 de març al 2 d’abril, els dimarts i els dijous de 15:30h a 18:30h, girarà entorn de les drogues, el seu marc legal i els efectes, riscos i conseqüències, entre d’altres.

El taller s’iniciarà el 14 de març i s’allargarà fins el 2 d’abril amb un total de 6 sessions que tindran lloc a la Sala d’Actes de l’edifici Àgora (Plaça Cívica). L’activitat podrà ser reconeguda amb 2 crèdits ECTS, si es compleixen alguns criteris d’avaluació com són l’assistència al 100% de les classes teòriques (o 80%, si és justificat), la participació en una activitat de prevenció o sensibilització del Xiringu de la FAS i l’entrega d’una memòria reflexiva final.

Si teniu alguna consulta relativa al programa del taller, podeu adreçar-vos a pol.marti.casals@uab.cat. I si teniu interès en participar, podeu fer la inscripció al següent formulari.

 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2020 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats