FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Forma’t a la FAS sobre discapacitat i inclusió
Cartell per al Taller de Discapacitat 31.01.2019 Discapacitat  -  Del 13 de març i fins al 8 d’abril torna el taller “Discapacitat o capacitats diverses?” que realitza el servei d’atenció a la discapacitat de la UAB. En el taller s’abordaran qüestions com el concepte d’inclusió i models d’adaptació i accessibilitat aplicades a la discapacitat visual, auditiva o física, entre d’altres. Els estudiants tenen la possibilitat de reconèixer 2 crèdits ECTS amb la seva participació.

“Discapacitat o capacitats diverses?” és un taller realitzat pel PIUNE, el servei de la UAB que treballa per garantir la igualtat d’oportunitats d’accés als estudis de les persones, independentment de la seva discapacitat. El seu principal objectiu és proporcionar assessorament als estudiants amb discapacitat segons les seves necessitats, a la vegada que es coordina amb el professorat perquè puguin formar-se amb èxit.

El taller forma part de la vessant més sensibilitzadora i formadora del PIUNE, que apropa els estudiants a la realitat de les persones amb discapacitats i trenca els estereotips que els envolten. Constarà de 8 sessions que es realitzaran del 13 de març al 8 d’abril els dilluns i dimecres de 15:30h a 18:30h a la Sala Polivalent de l’Edifici Àgora.

En les sessions del taller es desenvoluparan tant sessions teòriques com sessions pràctiques al voltant del concepte d’inclusió, de discapacitats i de necessitats educatives especials. Hi haurà sessions temàtiques al voltant de la discapacitat visual, l’auditiva, la física, la dislèxia o els trastorns mentals, a més d’un taller sobre accessibilitat. La formació finalitzarà amb una sessió pràctica d’assistència obligatòria que consistirà en una visita a un centre especialitzat.

Si voleu més informació sobre el taller, podeu adreçar-vos a  fas.piune@uab.cat . I, si teniu interès en formalitzar la vostra inscripció, podeu fer-ho a través d’aquest formulari.
 
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2020 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats