FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El programa de Justícia entra a formar part de la comissió permanent de la Taula de Participació Social
La FAS formarà part de la Taula de Participació Social 17.12.2018 Voluntariat  -  La FAS ha estat seleccionada per format part de la comissió permanent de la Taula de Participació Social, l’òrgan consultiu en l’àmbit penal i penitenciari de la Generalitat de Catalunya que té la finalitat de coordinar la participació ciutadana. La FAS hi formarà part fins el 2021.

El passat 13 de desembre es va celebrar el plenari de la Taula de Participació Social (TPS). Una reunió on es van seleccionar els nous representants de les entitats a la comissió permanent de la TPS, i on la Fundació Autònoma Solidària, amb el seu programa de Justícia, va ser escollida com a entitat de voluntariat per formar part de la comissió permanent fins l’any 2021. A més, en aquesta reunió també es van presentar les accions fetes al 2018 i les propostes de treball per al 2019.

La Taula de Participació Social

La Taula de Participació Social del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, actua en l’àmbit penal i penitenciari com a òrgan consultiu i de relació entre el departament competent en matèria d’execució penal i les entitats col·laboradores i de voluntariat que treballen en els processos de reinserció social a Catalunya, amb la finalitat de coordinar la participació ciutadana, com a dret fonamental de la ciutadania.
 
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats