FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El SAF destina els beneficis dels UAB Games al programa d’Acollida de la FAS
Cartell dels UAB Games del 2018 23.10.2018 Programes Socials  -  La festa de l’esport més solidària de la UAB celebra aquest any la segona edició. Els UAB Games, organitzats pel Servei d’Activitat Física (SAF), tindran lloc del 5 al 14 de novembre sota el lema Mens sana in corpore sano. El curs passat es van recaptar 3.995 euros que van ser destinats a programes de salut mental.

El lema “#UABrefugi: l’Autònoma acull” serà protagonista durant tot el curs 2018-2019 a la UAB, i és que el compromís de la UAB amb la crisi dels refugiats ha anat en augment des de la creació l’any 2016 del Programa Acollida, que te l’objectiu de contribuir a la plena integració de les persones sol·licitants d’asil.

La segona edició dels UAB Games destinarà l’import derivat de les inscripcions dels participants al Programa d’Acollida de persones refugiades de la Fundació Autònoma Solidària (FAS). L’activitat dels UAB Games començarà el 5 de novembre i finalitzarà el 14 del mateix mes, mentre que les inscripcions estan obertes fins el 29 d’octubre i l’import mínim és de 5 euros.

Les jornades, emmarcades en el 50è aniversari de la UAB i la Festa Major, estan obertes a tota la comunitat universitària de manera transversal, solidària i inclusiva. En el cas de l'estudiantat, es podrà reconèixer la seva participació amb 1 crèdit ECTS. Els guanyadors o les guanyadores obtindran una inscripció a les competicions de la UAB de l’activitat que hagin realitzat o quatre entrades gratuïtes a les instal·lacions.

Durant la setmana les activitats estaran distribuïdes en 4 modalitats: esports d’equip, individual, e-sports i activitats de fitness. Algunes de les activitat són Futbol 7, Bàsquet en cadira de rodes, League of Legends o Risoteràpia.

En l’edició del curs 2017-2018, que va ser la primera, es van recaptar 3.995 euros que van ser destinats als projectes de sensibilització de la FAS vinculats a la salut mental.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats