FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La FAS participa en la mostra d’entitats del CP Brians 2
Fira d'entitats a CP Brians 2 22.03.2018 Programes Socials  -  El voluntariat del Programa de Justícia va col·laborar en la fira d’entitats del Centre Penitenciari Brians 2 organitzant una gimcana per als interns i donant a conèixer les activitats que dinamitzen al centre.
 
El Centre Penitenciari Brians 2 va impulsar el passat dimecres 14 de març una Fira d’Entitats amb l’objectiu de promocionar entre les persones privades de llibertat les diferents activitats que es fan al centre. La Fundació Autònoma Solidària va participar formant part del grup motor d’organització i duent a terme vàries activitats.

Durant la primera part de la jornada, vàries associacions van fer presentacions al teatre de centre penitenciari dels seus programes i activitats. StopAccidentes – Cedeix el pas a la seguretat, CRIAL 180 – Aprendre a emprendre, Servei d’Atenció a Homes – Projecte Canviem-ho i Espai Situa’t – Activa’t per a la Salut Mental són les entitats que van participar presentant diferents projectes.

D’altra banda, el poliesportiu del CP Brians 2 va ser l’escenari on es va realitzar la Fira d’Entitats. Aquest any, un total de 24 entitats tenien una paradeta a la fira per donar informació i mostrar les activitats que realitzen dins del centre. A més, els assistents també van poder participar en una dinàmica organitzada per dues persones voluntàries del Programa de Justícia de la FAS, que consistia en una gimcana on els interns havien de relacionar 5 frases amb 5 entitats diferents.

L’objectiu del repte era resoldre’l i participar estampant la mà en un mural col·laboratiu on s’hi podia llegir “Gràcies”. Interns dels 15 mòduls del centre van poder participar en aquesta activitat. Al final de la jornada, cada entitat va emportar-se un tros del mural com a record de la fira.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats