FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Visions i reflexions al voltant de les drogues
Imatge cartell taller 26.01.2018 Salut  -  L’àrea de Salut de la FAS obre les inscripcions per la formació del segon semestre del curs 2017-2018. Aquest és un taller teòric i pràctic que compta amb ponències de professionals i experts en temàtiques rellevants al voltant de les drogues des d’una vessant biopsicosocial, històrica i antropològica. La formació consta de 6 sessions i podrà ser reconeguda amb 2 crèdits ECTS

Sota el títol “Visions i reflexions al voltant de les drogues”, el programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària presenta la nova formació per al segon semestre del curs 2017-2018. Tal i com indica el títol, el curs girarà entorn de les drogues, el marc legal, la història, els efectes de cada substància, els riscos i les conseqüències derivades del consum, entre d’altres coses.

La formació comptarà –entre d’altres- amb la col·laboració de ponents com el Víctor Galán, de l’àrea de Prevenció de la Subdirecció General de Drogodependències de la Generalitat de Catalunya; l’Otger Amatller, coordinador de Prevenció de la Fundació Salut i Comunitat; l’Ana Burgos, coordinadora de l'Observatori Noctámbul@s; l’Òscar Parés, subdirector de la Fundació ICEERS; i docents de la UAB com la Mª José Rodríguez, la Lídia Sánchez o la Núria Farré.

El taller s’iniciarà el 6 de març i s’allargarà fins el dia 22 del mateix mes. Es tracta d’un total de 6 sessions que tindran lloc a la Sala Polivalent de l’edifici Àgora (Plaça Cívica) els dimarts i dijous de 15:30h a 18:30h. L’activitat podrà ser reconeguda amb 2 crèdits ECTS, si es compleixen alguns criteris d’avaluació com l’assistència al 100% de sessions teòriques (o 80%, si és justificat), la participació en una activitat de prevenció o sensibilització del Xiringu de la FAS i l’entrega d’una memòria reflexiva final.

Si teniu alguna consulta relativa al programa del taller, podeu adreçar-vos a programasalut@gmail.com. I si teniu interès en participar, podeu fer la vostra inscripció al següent formulari.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats